dotcomwebdesign.com
Contact Index overzicht Home Dotcomwebdesign.com - Free CMSimple.dk Templates CMSimple.dk - Free Content Management Omhoog Omhoog

WELKOM > EVON > EVON GOEDE DOELEN > EMMA KINDERZIEKENHUIS

EMMA KINDERZIEKENHUIS

Het Emma Kinderziekenhuis AMC behandelt een groeiende groep van ernstig en chronisch zieke kinderen. Voor het kind en zijn omgeving heeft een ziekte enorme lichamelijke, psychische en maatschappelijke gevolgen.

Als kinderziekenhuis van de toekomst wil het Emma Kinderziekenhuis AMC daarom omstandigheden voor patiŽntjes en hun ouders creŽren die bijdragen aan de normale ontwikkeling van deze bijzondere kinderen. Want ondanks behandeling in het ziekenhuis moet het gewone leven zoveel mogelijk doorgaan. Dit stelt nieuwe eisen aan de voorzieningen en inrichting van het 20 jaar oude Emma Kinderziekenhuis AMC. Hiervoor zal komende vier jaar een grootscheepse vernieuwbouw plaatsvinden. Maar het vraagt ook om een andere benadering, behandeling en begeleiding van patiŽnten. Dit totale veranderingsproces, noemen wij de ďMetamorfoseĒ.

De verbouwing is afgelopen november gestart. De verwachting is dat het Emma in 2010 helemaal vernieuwd is.

 

Evon Services zal drie jaar lang een bepaald bedrag ter beschikking stellen om samen met andere sponsoren een bijdrage te leveren aan dit project.