dotcomwebdesign.com
Contact Index overzicht Home Dotcomwebdesign.com - Free CMSimple.dk Templates CMSimple.dk - Free Content Management Omhoog Omhoog

WELKOM > EVON > EVON SERVICES

EVON SERVICES

  • Ons Concept

EVON is een organisatie die dienstverlening voor gebouwen plaatst in het kader van professionele werkplekverzorging. EVON gaat ervan uit dat een verzorgde werkplek invloed heeft op het resultaat van iedere organisatie. Want een prettige werkomgeving motiveert medewerkers en draagt bij aan een gezond werkklimaat.
In het facilitaire dienstenveld kan EVON een aantal activiteiten voor u uitvoeren te weten:

  • Schoonmaakdiensten
  • Bedrijfsdiensten
  • Personeelsdiensten

Naast een overzichtelijke offerte verzorgen we daarna een uitstekende service die telkens weer op maat wordt afgestemd op UW organisatie.

Het motto van EVON: “Kwaliteit is Aandacht”. Aandacht voor de dienst die we leveren, aandacht voor de gebouwgebruiker en aandacht voor onze medewerkers.
Kennis en kunde
De invulling van een onze activiteiten vereist uitgebreide kennis en kunde. Want nogal wat factoren hebben bijvoorbeeld invloed op adequaat schoonmaakonderhoud. Zoals de stijl van een gebouw, de inrichting of andere typische bedrijfskenmerken als de cultuur van een organisatie of de producten die men levert. Maar ook milieu, arbeidswetgeving en bijvoorbeeld apparatuur hebben met schoonmaken te maken. Door jarenlange ervaring is onze organisatie in staat u optimaal van dienst te zijn.

Onze reikwijdte
EVON beweegt zich ondermeer in de markt van kantoren, onderwijsinstellingen, industrie, instellingen in de gezondheidszorg en kan, naast het schoonmaakonderhoud, ook diverse andere facilitaire diensten leveren.