dotcomwebdesign.com
Contact Index overzicht Home Dotcomwebdesign.com - Free CMSimple.dk Templates CMSimple.dk - Free Content Management Omhoog Omhoog

WELKOM > EVON > EVON DIENSTEN > SCHOONMAAKDIENSTEN

SCHOONMAAKDIENSTEN

Kantoorgebouwen

De schoonmaak en de daarbij behorende service kunnen door ons worden uitgevoerd in een groot kantorencomplex, een gemeentekantoor of in de openbare ruimten van een winkelcentrum. Een verzorgde kantooromgeving is voor iedereen een teken dat een bedrijf alle zaken goed heeft geregeld.
Om dat te bereiken stellen we samen met de opdrachtgever een activiteitenplan op.

Daarbij kijken we ook of het nodig is om in de ondersteunende sfeer EVON-personeel activiteiten te laten uit voeren waar men zelf geen tijd voor heeft of waar men liever geen dure manuren aan kwijt is.

Onderwijs en Overheid

Voor de schoonmaak in scholen en andere onderwijsinstellingen is EVON de partner die de zorg voor het gebouw regelt. Zo werkt EVON met een schoonmaakrooster dat op de onderwijskalender is aangepast, dus met minimale bezetting in vakantieperiodes. Door onze flexibele inzet kunnen we ook inspelen op de mogelijkheid van avondonderwijs. Daarnaast is EVON ook een uitstekende partner met veel ervaring in overheidsgebouwen- en instellingen.

Industrie

Het schoonmaakwerk in bijvoorbeeld productiehallen rondom machines en was- en kleedlokalen stelt weer heel andere eisen. Zo kan de representativiteit van minder belang zijn maar blijft oog voor detail en hygiŽne vereist. Doordat wij ons in het productieproces verdiepen kunnen we bepalen waar en wanneer wij onze diensten het beste kunnen uitvoeren.

Gezondheidszorg

Als we voor u de schoonmaak mogen verzorgen hebben we een aantal sterke kwaliteiten die leidinggevenden in de gezondheidszorg aanspreken. In de samenwerking denken we mee met de instelling, bijvoorbeeld over welke taakuitbreiding van het EVON-personeel extra verlichting kan betekenen voor uw afdeling.

Vervoer

Als geen ander begrijpen we de noodzaak van een nauwe samenwerking met de opdrachtgever om tot het beste schoonmaakwerk te komen. Zeker als we spreken over het schoonmaken van stations, hallen, treinen, bussen, trams en schepen.
365 dagen per jaar en 24 uur per dag werken EVON medewerkers op momenten dat het in de planning van de klant past. Dus ook flexibel reageren en snel aan de slag op de juiste momenten.

Specialistische schoonmaak

Hieronder wordt ondermeer verstaan:

  • Bedden reinigen en opmaken, wat een verlichting betekent voor het verplegende personeel.
  • Hardware cleaning van diverse PC-onderdelen, zoals toetsenbord en monitor met speciale antistatische reinigingsmiddelen, waardoor de PC minder stof aantrekt en langer schoon blijft.
  • Hotelkamer onderhoud van het interieur, verschonen van linnengoed en opmaken van bedden.
  • Keukenonderhoud in een hygiŽnische omgeving waar voedsel wordt bereid. De werkzaamheden worden uitgevoerd conform HACCP-richtlijnen.
  • Assisteren in de spoel- en afwaskeuken voor een grote instelling.
  • Tapijt- en stoelenreiniging kunnen desgewenst in het schoonmaakplan worden opgenomen.

Vloeronderhoud
Het verwijderen van de oude was- of polymeerlaag van waterbestendige vloeren met behulp van een daarvoor bestemde cleaner of een stripper. Het conserveren van deze vloeren geschiedt vervolgens in een aantal stappen te weten: het impregneren en vullen van de poriŽn van poreuze vloeren. Daarna worden er gemiddeld een of twee polymeer- of waslagen aangebracht ter bescherming van de vloer.

Glazenwassen
Het wassen van gevelglas aan binnen- en buitenzijde, inclusief separatieglas.

Dieptereiniging
Het periodiek specialistisch reinigen van keukens en sanitair. Met behulp van diverse methodes kunnen deze ruimten volledig in- en uitwendig gereinigd worden.

Bouwschoonmaak
Het ťťnmalige schoonmaken van een nieuw gebouw na een bouwoplevering, het schoonmaken van een bestaand gebouw nadat er een verbouwing heeft plaatsgevonden. Over het algemeen bestaan deze activiteiten uit het stof verwijderen, respectievelijk vochtig of nat reinigen van de inventaris, vloeren, wanden en deuren.

EVON Consultancy

EVON adviseert en ondersteunt volgens een gefaseerd plan bij het maken van schoonmaakbestekken, schoonmaakprogrammaís en eenduidige contractvoorwaarden.
Of wenst u een analyse van uw huidige contract. Ook dat is mogelijk binnen ons flexibele concept.